Bildregn
2011-10-31 / 13:37:12 / Allmänt

Här kommer en gäng med bilder från våra bergviksdagar!

 

 
 

 
 

   


Tidig morgon!
2011-10-31 / 10:53:55 / Allmänt

Melker och Tuva har inte ställt in sina klockor på vintertid... 05,58 stog klockan på när Melker ville upp, han brukar ju vakna vid 7 så det var ju inte helt oväntat :)

Av någon konstig anledning så var jag också pigg och samtidigt som barnen kröp ut i tv soffan så tog jag valpen under armen och kissade morgon, sen tände jag lite ljus i sovrummet och kröp ner en stund i sängen och väckte Johan. Han var dock inte lika pigg :)

När vi låg i sängen kom jag på att jag skulle gå upp och göra pannkaksfrukost! Sagt och gjort! Lchf pannkakor till mig och vanliga pannkakor till de andra. Johan och Tuva är egentligen inga frukost människor men helt plötsligt så var det väldigt gott med frukost :)
Mysigt var det också... Nu jobbet och årsschema, kul!




Ledig helg :)
2011-10-28 / 16:19:41 / Allmänt

Sitter på jobbet och har nyss käkat lunch, lite sen men eftersom jag jobbar till kl 20 är det ganska skönt att inte äta för tidigt... När jag kommer hem så har ju resten av familjen ätit redan och då är det inte lika kul att äta "riktig" mat heller för den delen. Det får nog bli ett par lchf pannkakor, dom är helt underbara! Med en klick grädde och lite blåbär till :)

Jag är ledigt i helgen och jag tänkte passa på att göra fädigt melkers rum, eller ja, tapetsera klart iaf! Sen ks aju golvet läggas också men det har jag inte ens köpt än... kanske ska fixa det i helgen också?

Annars så har jag en hel del jobb som behöver ordnas innan den 1 nov och en ledig helg passar ju bra till det ;) Ska nog ta ut lite komp i nov... Polarn firar ju att randen funnits i 35 år nästa vecka!! En helt fantastisk jubileumskollektion har släppts för det speciella kalaset och extra personal är insatt ;) Vill ni vara med och handla får vi stå utanför vid öppning för det är bara limited edition, när det tar slut så är det slut ;)



Axplock från en underbar kollektion!!!


Tidig dag...
2011-10-26 / 09:59:25 / Allmänt

jag är inte en morgon människa, det är bara så... Men när Melker och prinsen kommer upp och pussas så vaknar jag ju lite fortare! Det är möte med hela centrat på morgonen strax efter 8 så det är bara att gilla läget ;) Han är verkligen hur go som helst den 4 benta! Helt enkel underbar... Den 26 nov ska han och doris ställas ut för första gången, det ska bli så roligt! Sen är det inte länge kvar till stora sthlm, vi åker den 10 dec och sover hos syrran i uppsala. Det är lite töligt att Sofia och Niklas bor så långt borta men väldigt praktiskt när man har ärenden i närheten av storstaden. Igår hjälpte mamma mig att göra julannonsen till swck tidning, den blev faktiskt riktigt bra! Inte helt lätt att få flera hundar att sitta still och se snygga ut samtidigt som jag inte ska se varken irriterad eller sur ut :) Tack mamma! Lite bilder från pumpalykte tillverkningen kommer sen också... Nu ska jag dra upp gallret och öppna!

Hos Fia :)
2011-10-24 / 21:19:08 / Allmänt

Har varit nere hos Fia en sväng i kväll, skönt att bara få stri lite :) Hon har fått lite hjälp av anna och tapetserat i hallen. Inte ett så lätt jobb med tanke på en lite och fin mönsterpassning...vi håller också på och renoverar lite hemma. Melker rum ska få sig en ordentlig uppfräschning! Nytt golv och nya väggar, samtidigt ska han också få sin vanliga säng. Ingen mer bebis och ingen mer spjälsäng... gör lite ont i mamma hjärtat att han blivit så stor! Tur att vi har hundvalpar i mellan åt så jag får pussa lite sådana bebisar ;) Nu ska jag snart gå hem till min sambo och imorgon ska de årliga pumpa lyktorna göras med barnen hos mormor och morfar. Bildbevis kommer nog imorgon om jag är vän med min kamera vill säga. Objektivet har nämligen gått sänder...

Brrr
2011-10-21 / 08:42:28 / Allmänt

På väg till dagis visar bilen - 3!!

Men det gör inget för idag är det randigt som gäller och bergviksdagarna! Levande skyltfönster, erbjudanden och godis! Det ska bli så roligt :)

Så kom in till bergvik och säg hej och ta del av alla fantastiska erbjudanden!


Första BR
2011-10-19 / 07:23:38 / Allmänt

Verkar vara som att jag bara skriver när jag är på väg någonsans, fråga mig inte varför :)
Nu är det ial sthlm som är målet och jag ska göra min första BR, sammanfattning av det gågna butgetåret och strategin för kommande år. Lite nervöst och spännande men kul!

Imorgon börjar bergviksdagarna som håller på tom söndag, då kommer det hända saker!! Ska bli så kul med lite happenings :) kom in och ta en kik under helgen, tror varenda butik kommer ha erbjudanden!

Ses i helgen!


Uppsala!
2011-10-07 / 15:48:35 / Allmänt

Sitter i mamma och pappas bil med Tuva, vi är på väg till Uppsala! Sofia och Niklas har flyttat till hus och vi ska vara där hela helgen för att fixa, mysa och umgås. Tuva är fortfarande inte helt pigg men hon skulle ha blivit så ledsen om hon inte fått åka... Hon har längtat och räknat ner så nu är vi på väg! Hon får ligga nerbäddad i deras soffa en stund kanske, men då är hon iaf på plats och får träffa sin kärlek - Niklas ;) Vi har faktiskt med oss Eros också, inte så ofta jag har med hundarna någonstans om vi inte åker på hundutställningar då förstås ;) Men idag är han med och det är riktigt skönt! Han är min prins och när man inte mår helt ok så är han underbar att ha i knät! Dagarna går annars upp och ner, det är tur att jag älskar mitt jobb och har världens bästa arbetskamrater! För där är jag mycket nu och det gör mig faktiskt ingenting! Det är kul och där mår jag toppen!! Nu ska jag försöka få pappa och stanna för en kopp kaffe!

image description
försökte lägga upp bilden med appen men det funkade inte, men bilden hamnade på servern...konstigt!

image description


RSS 2.0