Here we go!
2011-01-27 / 10:11:57 / Allmänt

Jag har inte mått mitt allra bästa en stund, därav inga blogg inlägg...
Men efter en helg på Grand Hotell med ett fantastiskt företag och underbara kollegor hittade jag så mycket ny energi!
Jag är så stolt över att få representera ett företag som tänker med hjärtat i alla lägen! Svårt att förklara kanske... Jag älskar i alla fall mitt jobb och tänker se till att den här våren blir den bästa ever, så nu kavlar jag upp ärmarna ;)
Ett litet bildregn från Sthlms helgen...
Började torsdag kväll med Qvist Area sales director kväll. Lollo fick uppmärksamhet och dö läckra örhängen!!
Sen 2 dagars utbildning på Grand Hotell där lunchen intog i vapensalen! Helt underbart! Fin mat, trevlig och duktig personal och för att inte glömma den fantastiska salen!
Min Senior FESSD Maria Green och FESSD Lotta Wiklund
Hela Green future Area! Power!!
På fredag kväll bar det av till Cafe Opera för en kväll med temat - Girls just wanna have fun!
Det är så härligt att se allas utstyrslar och hur alla gått in för det helt och hållet! Underbart band också, flashbacks tror jag de hette.


Maria, Maria, Åsa, Jag och Lollo


Vår National Lena Qvist och Maria

Love Blocket!
2011-01-10 / 18:47:03 / Allmänt

Har fyndat!! Jag och Lollo ville ha mer vita billy bokhyllor med vitrindörrar och vitrinskåp. Det ska vara fint men ändå inte kosta så mycket... idag verkade allt funka fint!
Först fick jag ju tag på torsten som sålde mig 2 st vitrinskåp. Han hade även 4 hyllor i förrådet som blev mina för 150 spänn!
Sen kollade jag en sista gång på blocket efter vita billybokyllor, brukar inte finns så många... Men jag hittade 1 stor hylla och en smal, båda fullhöjd med vitrindörrar, också dom för 300 spänn! Kan ju inte bli bättre och nu närmar vi oss ett fint kontor!! Yippi :)
Det som inte alltid är lika roligt är att Melker är lite högt och lågt... Lämnar man honom själv 2 min så kan toan se ut så här...
Nu ska jag hem, ska faktiskt lämna datorn på jobbet så KAN jag inte jobba mer idag!

På kontoret!
2011-01-10 / 12:20:16 / Allmänt

Sitter på kontoret och planerar mitt jobb i vår för fullt! Min nya kollega Lollo är på väg in också. Det är så skönt att äntligen få en Sales Director kollega att jobba ihop med nära! Det är några fler som är på väg mot att bli director och jag hoppas att de snart är klara allihopa!
Kommer att bli en fantastisk vår tror jag :)
I morse tog jag en ordentlig promenad med 3 av 5 hundar... Bertas första långpromenad. Det var många saker som var både roliga och läskiga, skulle tro att de allihopa sover ganska skönt nu.
Efter promenad och dusch blev jag serverad en jätte god frukost! Avokado, ägg och räkröra! Tack älskling :)
Nu tillbaka till jobbet...
.
Ibland har man tur, jag har det inte så ofta men idag hände det!! Tack blocket!
Jag hade tänkt att köpa vitrinskåp till kontoret på ikea, nypris med lampor 1200 kr. Men det hade trillat in en annons på 2 st sådanan skåp för 300 kr. Så kl 4 åker jag till Torsten och tackar för fyndet!

Frukost!
2011-01-08 / 08:33:05 / Allmänt

Sitter och väntar på att sambon serverar mig äggröra och avokado till frukost, sämre kan man ha det :)
Sen blir det jobb hela dagen lång!! Tuva ville inta att jag skulle åka iväg idag, min förklaring gick inte riktigt hem...
Jag : - Mamma måste jobba för att vi ska få pengar till mat och nya klänningar, åka på semester eller köpa en ny barbie.
Tuva: - Men mamma, det finns ju massa pengar i skålen!! ( Vi har en stor skål i köket där vi lägger alla mynt)
.
Gårdagen var också fylld med jobb och när jag kom hem var det dags att fixa middag och fredagsmys. Tuva älskade Let´s dance, eller ja alla fina klänningar... Tuva och moster Frida tog en sväng om i vardagsrummet också, bilder på det kommer sen :)
Det var lite konstigt att inte äta godis eller chips efter men ändå inte att jag saknade det, lill bruttan fick lite såklart!
Invägning igår efter 5 dagars LCHF eller vad man kan kalla det :)
Vågen visade - 2,8 kg så det gillar vi!!
Ha en bra dag!
Jag, Tuva och Frida lagar mat...
Dom provade göra piruetter :)
....och en något snabb vals :)

Familjemys!
2011-01-06 / 11:35:46 / Allmänt

Igår var det en hel dag med familjen, helt underbart!! eller ja, barnen var inte underbara hela tiden... :)
Melker har ett humör utan dess like och Tuvas humör svänger rejält!
.
Men efter en långfrukost så klädde vi på allihopa och gick till pulkabacken. Chabo fick dra Tuva på bobben och jag tog Melker i hans pulka och Berta i snöre. Lillebror var helnöjd över att få sitta och titta på när Tuva och pappa kom flygandes nedför backen. Inte lika nöjd när jag råkade dra iväg  honom över en puckel så han hamnade med pulkan i vädret och ansiktet i snön :)
.
Jag var ju också tvungen att provad en grå/blå faran nedför backen!
börjar man bli gammal när man tycker att det gick lite fort och vingligt? haha
.
Visst längtar jag efter vår men all denna snö är mysigt det också!
Lika mysigt som Tuva med varm oboy i soffan.
Chabo drar!
Tuva och C leker :)
Johan och Tuva, gick inte alltid som det skulle...
Gla skiten!
Tar sig fram... med en vilja av stål så går det!

snön lockar inte direkt...
2011-01-04 / 21:29:56 / Allmänt

Från det att jag gick upp och ut med Berta i morse 6,30 så har det snöat, ordentligt!! På ett sätt så är det mysigt men på ett annat inte lika mysigt.

Idag fick i alla fall bli en innedag med bortstädning av julen och pyssel med tuva. Av sin mormor och morfar fick hon en t-shirt med tillhörande pennor och glitter, t-shirten skulle målas själv! Full koncentration och större tålamod än vanligt gjorde att både jag och Tuva var nöjda :) När vi kom till biten där glittret skulle på var det all in!! Men fin blev den och jag har svårt att tro att hon kommer vilja använda något annat de närmsta dagarna...
Resultatet!!
Melker tar sig fram, upp och ner överallt nu... vänder man bort blicken 1 sek så har han bytt rum, gärna till toan för att stoppa ner något där eller in i Tuvas rum för att äta på en my little pony eller nåt. Inte till damens förtjusning dock. Förut ropade hon på mig, Melker hade ställt sig i hennes docksäng och försökte ta delar av hennes väsksamling. Inte poppis. Jag kommer in, Melker skrattar så han kiknar...
Go ä han i alla fall.
Mätt är jag också, vi åt nyss fruksallad och grädde...mums!
Goding tagen på bar gärning :)
Låt mig få presentera vår senast inkomna familjemedlem... Berta!!

God Morgon!
2011-01-03 / 07:31:35 / Allmänt

Dags för kaffe och frukost tillsammans med Melker, resten av familjen sover... jag inte berta då förstås :)
Hon röjer för fullt!!
Jag googlar lite gi recept, tänkte dra ner på kolhydraterna lite. Får väl se om det gör någon nytta.

Han går :)
2011-01-02 / 21:18:21 / Allmänt

Johan är ju den som varit föräldraledig hela Melkers liv så han har ju sett allt nytt han lärt sig. Häromdagen ropade jag till Johan att Melker nästan tog sina första steg, det har han gjort förut fick jag till svar... Han har försökt att ta nåt steg men ramlat i samma veva. Men NU!!! Nu går min prins fin fina 4 steg!!! Kan man bli mer stolt?
Det är inte jättestadigt men det är ett par steg i alla fall :)
Inget proffs än, med supernöjd och duktig lillskit!
Tuva ville också vara med på bild...helt naturligt :)
Nu lite jobba, har en kick off i morgon. Dags att rodda ihop det sista!!

Nya grejen!
2011-01-02 / 13:59:03 / Allmänt

Melker nya grej - att skaka på huvudet, åt allt!! och att säga mamma. Hur dåligt humör man än är på så kommer ett smile på både läpparna och i hjärtat smygande när han säger just mamma...
Ett nytt dagboksset till filofaxen beställt, lite sen kanske men nu har jag snart ett iaf! Sen är ju bara frågan vad den ska fyllas med? alltså hur vill jag ha min jobbsituation, hur många utställningar, hur mycket tid till träning, barnen, vännerna, ska vi ha någon valpkull i år??
vet faktiskt inte alls än...men det kommer nog efter vägen, eller?
FAITH-
makes things possible...not easy!

Årets första...
2011-01-01 / 15:54:03 / Allmänt

2011... förstår inte riktigt hur fort allt går.
När vi tittar på bilar tänker jag fortfarande jaha en -01:a den är ju ny...eller inte!! den är 10 år :)

Hänger inte riktigt med tror jag ;) Nästan varje dag gör Tuva mig påmind om att hon börjar bli stor. Hennes funderingar och resonemang visar att hon är en stor tjej med en stark personlighet! Det ska bli så kul att få se vad det blir av henne, vad väljer hon att göra och vilka egenskaper kommer vara hennes starkaste?
Nu är hon väldigt snäll och givmild, men väldigt bestämd med en kort stubin. För varje dag blir hon mer och mer lik mig... inte alltid bra :)
Hennes svar på alla frågor är rosa och glitter, hon älskar vår hund Elise mest av allt och leker mer än gärna med både my little pony, dockor och barbie. 
Länge, länge kan hon dansa runt i fina klänningar och titta på hur kjolen ställer sig ut... Vår undernbarast Tuva!!! <3
.
Melker då...vår gla skit!! Han är glad nästan jämt, han roar sig själv, stoppar allt i munnen och slår i hjäl sig nästan varje dag :) Han är lite för tidigt i kroppen för huvudet hinner inte riktigt med. Han ställde sig upp vid bord och stolar vid 7-8 mån ålder. han hade ingen koll alls och slog sig fördärvad... men han fick hålla på och inga hörnskydd eller hjälmar plockades fram!! han lärde sig!! Idag har han lärt sig innebörden av ordet försiktighet, han har förstått att han inte är stålmannen utan att han får ont om han inte tar emot sig när han ramlar eller att han inte kan klättra överallt. Han kör all in och älskar livet!
Undrar bara hur han orkar med tanke på att han inte sover allt för mycket på nätterna...
Men han är ändå vår lill skit Melker!

RSS 2.0