inget mer på ett tag...
2011-08-18 / 18:24:20 / Allmänt

inget mer bloggande för mig på ett tag. Ibland får man ta smällar hur mycket man än kämpar och just nu så måste jag kämpa ännu mer....
Därav - inget bloggande

kaffe m grädde!
2011-08-16 / 07:55:46 / Allmänt

Lchf har börjat känns mer som rutin nu än istället för främmande, och det bästa av allt måste vara morgon kaffet med grädde och lite kokosfett. Jag älskart!
Ikväll är det unitmöte igen och det ser jag verkligen fram emot, det finns ingenting som ger mig så mycket glädje och energi som Mary Kay jobbet. Glädjen från konsulterna ger en sådan inspiration och tillsammans kan vi göra allt :)
Melker ger mig inte lika mycket glädje idag....grining och helt galen!! Högt och lågt överallt, helst vill han sitta inne hos valparna men då han INTE är särskilt försiktig är det helt uteslutet om vi vill ha kvar levande valpar...
Sitter man med honom är han desto goare mot valparna och pussar dem och klappar försiktigt, men då det inte riktigt hinns med innan jobbet gör inte Melker l
En av valparna! # veckor gammal tik.
en av valparna, 3 veckor gammal

myspys
2011-08-15 / 22:37:15 / Allmänt

En mysstund i soffan med båda barnen ger mig energi för en hel vecka! Efter en heldag på jobbet så är det perfekt, det var inte så dumt att komma hem och se att J lagade en jättegod fläskfilé gryta...
Imorgon är det Pop först sen UNITMÖTE! Som jag har längtat! Men det har ändå varit skönt och nyttigt att ha lite semester för sörsta gången sen jag debuterade som Sales Director. Men imorgon får jag träffa mina kära brudar igen! :) Yippiiii!!
randigt??





full i bus!





nattlinne på...



lite valpmys- nu är de 3 veckor!



regn...
2011-08-15 / 08:23:38 / Allmänt

Dagens väder gör det inte lätt att komma upp på mogonen... skulle hellre legat kvar med min grabbar i sängen och lyssnat på regnet. Tuva lär nämligen sova som en stock ett par timmar till :)
Kan inte göra annat än längta till solen...

Någon som vill med?

Bildregn
2011-08-14 / 23:07:13 / Allmänt

En bild säger mer än tusen ord, eller?
Barna gungade i lekparken utanför oss

På väg till Fia och Erik

Lekparken hos F & E
Pappa kom på kaffe efter jobbet
Fotograf: Tuva Skoglund :)
Fotograf: Tuva Skoglund

Tuva lärde sig idag att gå hem alldeles själv från F & E! Stor tjej nu :)
Hon gick hem själv och kom ner tillbaka och hämta mig sen, på kortet ser det ut som att det var mitt i natten men kl var inte mer är 21. Hösten närmar sig.

Morgonstund
2011-08-14 / 09:41:50 / Allmänt

Tuva har sovit hos Lia i natt och Johan åkte till jobbet ca 2 min efter att han klivit upp ur sängen :)
Så det är bara jag och Melker hemma, och all hundar förstås... 44 tassar bor det under det här taket för tillfället. Jag vill poängtera också att under taket är det inte mer än 100 kvm, hur tänkte jag där??!!
Om5 veckor så rasar ju antalet tassar ner till "normala" 20 så jag står nog ut :) Det tillsammans med allt valpmys man får just nu gör det mer än värt det! Igår när jag kom in var det en som skällde på mig för första gången! 2 ½ vecka gammla bollar sitter det i valplådan just nu, helt underbara!
Vi har nyss ätit frukost här hemma, M fick Min favorit - tomtegröt med socker, kanel och en klick smör!
Jag är ganska nöjd över min tallrik också -  räkröra med ägg och avokado.
Är lite sliten i dag, det var lugnt i butiken igår så vi bestämmde oss för att flytta på alla ytterkläder! Ett projekt som vi rodde i land bra men som sätter sina spår idag känner jag. Det får nog bli lite extra kaffe idag, kanske hos min gudson i kil?
Mammas glaskit!
Messmör ska det va!



Chabo höll oss sällskap vid bordet :)



Go morron!

Lördag
2011-08-13 / 09:10:19 / Allmänt

Kaffe med grädde och omelett - check!
Off to work....
Idag är det Polarn o. Pyret för hela slanten :)

Fredag!
2011-08-12 / 18:57:38 / Allmänt

ikväll blir det nog inte mer än go mat och förhoppningsvis något att titta på, vår dvd är paj så vi får se vad tvn har att erbjuda...
Melker sitter bredvid mig nu och äter sin favorit, rostad macka med messmör på :) han är inte ren kan jag lova!!
Ibland känns det som om livet ler lite extra emot en och ibland är det tvärtom, just nu känns det tvärtom! Men vi kör på så ler livet snart igen.
Imorgon är det jobb i butiken och på söndag blir det mary kay jobb, jag tänkte faktiskt unna mig en liten godispåse i morgon också :)
Är faktiskt väldigt stolt över mig själv som stått över fika helt och hållet på jobbet, trots att de köpt negerbollar, krämbullar och winerbröd! Det har aldrig hänt förut kan jag lova :)
Känns så skönt i kroppen, har för tillfället på mig ett par jeans som jag  inte kunnat ha sen innan Tuva! Gött!
Nu - mysbrallor och myskväll!
Det här är min dröm!
Helst ska den ju också stå i Kil då :)

Mina skatter!
2011-08-12 / 08:16:47 / Allmänt

Det finaste jag har är min familj! Jag älskar dem så oerhört!! <3


Finaste Tuva
Inte lika glad melker :)
Morgontrött pappa

Dagen frukost blev en hallon smootie med
*hallon
*kesella
*grädde
*kokos fett
*kolsyrat vatten
mumma!!

Lite nytt!
2011-08-11 / 15:13:38 / Allmänt

Sitter och äter lunch på jobbet samtidigt som jag jobbar lite Mary Kay, får ta varje chans man får!
Har nyss skickat iväg ett brev på vanlig snigel post till tjejerna. Så mycket mysigare än mail ibland <3

I butiken har det kommit in så mycket nytt!!! Det suger ordentligt i plånboken :) men lite nytt blir det!

2 st tröjor till Melker och byxorna nedanför, helt underbara!!

 






















               Tuva har ju klänningen till höger och nu får hon långkallingarna för att ha till, gillar att ha samma       
               kläder på dem fast på 2 hel olika sätt.


Måste åka in till city butiken också för att köpa den här! Hur go som helst :)


Myskväll!
2011-08-11 / 10:00:00 / Allmänt

Igår kväll gjorde vi en go fläskfilé gryta med pesto, tomater och en massa grädde såklart :) Jag älskar att få sätta mig ner och äta tillsammans hela familjen. Med tanke på att jag jobbar så mycket och så blir det tyvärr inte alltför ofta - därför njuter jag ännu mer av varje sukund...


Melker har ätit bara vår mat i ett år nu, tyckte nyss jag stod och gjorde puré av allt...
Min lilla prins är inte liten längre...

Sofia & Niklas 2011-08-06
2011-08-10 / 10:54:53 / Allmänt

I lördags var det dags, det var dagst för Sofia att äntligen få gifta sig med sin Niklas!
Det var det absolut finaste och roliga bröllop jag någonsin varit på. 
Det fanns inget som kunde varit finare, tårtan kunde inte smakat bättre och festen kunde inte bjuda på mer röj :)
Alla i min närhet vet att jag om min syster inte alltid kommit så bra överens... Men vi har haft så kul den här veckan och jag är så glad för deras skull. Tack för att vi fick dela den här dagen med er och tack för att ni finns!
Älskar vår lilla Lord famlij :)

Hur, vart, när och varför?
2011-08-10 / 10:49:13 / Allmänt

Idag känner jag mig inte på topp ! :( Halsen gör mer än ont och huvudet känns stort som en basketboll, verkar inte bättre än att det är en förkylning som gör sig tillkänna... Tur att jag jobbar hemifrån idag...
Jag brukar inte ha några som helst problem att ta beslut, hitta på något nytt osv alltid finns det något roligt att göra :) Men just nu känner jag mig lite mer virrig än vanligt... Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag vill göra eller vart jag vill befinna mig... Hoppas det går över fort för det här är en känsla som jag inte alls tycker var rolig.
En sak är jag klar över iaf - Min familj älskar jag oerhört mycket och att vakna bredvid Johan varje morgon gör mig lycklig :)
Pop räkenskapsår går från sep-aug och eftersom vi närmar oss årsavslut så satt jag och kollade lite på hur butiken låg till. Det jag kom på då var att det är 1 år sedan jag började jobba på bergvik, herregud så fort det har gått och så mycket som har hänt under det året!!
Jag såg också att jag inte haft en enda sjukdag och att jag aldrigt tagit vab, så nu ska jag dricka lite te och göra lite andra huskurer så förkylningen försvinner fortare än kvickt!
Först - kaffe, omelett och räkröra! Vårt lchf känns fortfarande helt rätt och jag mår så mycket bättre! Men det är klart att en bit bröllopstårta tog jag mig allt i lördags... :)
Sen - Mary Kay jobb och valpmys!
Min älskade familj!

bröllopsförberedelser...
2011-08-03 / 14:45:51 / Allmänt

Idag har det varit brudarna skoglunds dag!
Jag, Sofia och Tuva var till degerfors för att hämta upp hennes bröllopsklänning!! Jag blev inte alls sugen på att prova en själv :)
Klänningen är helt underbar!!! av märket blue... bild kommer garanterat efter helgen!
Tuva hade med sig sin klänning och provade samtidigt, på bröllopspalatset så strök de också hennesw klänning och gav henne en klädpåse och en liten mini tiara. Kan lova att Tuva var mer än lycklig när vi åkte därifrån. Kan varmt rekomendera bröllopspalatset, superbra!!
Sen hämtade vi upp den 3 systern och käkade lunch på casanova i stan, inte allt för ofta som vi är alla systrar tillsammans men det var mysigt.
Nu ska jag ta tag i hemmet och plåta lite valpar, flera valpköpare som väntar på att få komma men de får nöja sig med korten så länge :)
LCHF status: Går jätte bra och 3 kilo är tappade!!

det blir bättre...
2011-08-01 / 23:50:51 / Allmänt

Livet är inte alltid ljuvligt... Jag njuter av mina barn, min älskade sambo och faktiskt mina fyrbenta :) Tillsammans är vi en familj, en ganska stor och kaotisk, lite galen men ändå i mitt tycke en ganska roligt familj!
Vi har bra dagar och vi har sämre dagar... just nu finns det en del saker som är lite tuffare men bit i, jobba lite hårdare så är det snart över!
Lchf "ätandet" går riktigt bra, det är så gott och det känns verkligen att man får i sig riktigt bra mat! Idag när jag satte på mig mina jeansshorts som jag brukar ha på jobbet så satt dom så mycket lösare!! Underbart!! Imorgon vägning- då får vi se om det gått så bra som det känns :)
Valparna blir en vecka imorgon också, dom börjar bli så goa. Dom ökar stadigt i vikt och jag tänkte att jag skull hinna med att fota dem imorgon och lägga ut på bloggen. Vägning och foto på tisdagar alltså!
Go natt!

RSS 2.0